Monday, May 10, 2010

Kek Teddy Bear...

Tak terucap dan tak tergambar rasa kepuasannya apabila dapat menghadiri kelas teddy bear bersama Kak Ina, mycuppycupcake di Setiawangsa Sabtu lepas. Selama ni dok intai jer kelas Kak Ina dari jauh. Bila dapat peluang ni terus grab dan inilah hasilnya. Semua mata yang tengok rasa teruja. Haruslah kan. Aku pun turut merasa nak frame jer kek tu sampai bila2. Alhamdulillah, pabila dapat guru yang betul2 ikhlas mencurahkan ilmu yang dimilikinya kurasakan aku perlu lagi ke sana menimba. Thanks Kak Ina yang sangat2 penyabar orangnya. Kepada sesiapa yang berminat nak order sila call @ emel ye!


4 comments:

amn said...

Kiyut giler Pa..

Kreatif. Sayang ek nak makan.

Effa, said...

D, memang sayang sangat. Aku masih simpan. Nak kirim elene la mould2 dari sana.

Ms. EyDa said...

kak jum YM -ieda

Heshaida Aiza Muhd Shahriz said...

Comell..brapa rm?