Monday, March 8, 2010

Popcake Pahar

Popcake pahar ni tempahan En. Ikmal dari AU3, Hulu Klang untuk anaknya yang menyambut ulangtahun pertama last week. Ekceli En. Ikmal nak tempah dengan sifu popcake, Kak Ena, (http://popcake2u.blogspot.com), tapi sifu ada urusan lain di hari tersebut. Thanks kak Ena atas kepercayaan itu. Popcake selamat dihantar pada pagi Ahad tu kat rumah En. Ikmal. Happy 1st birthday to baby Yasmin. Thanks buat En. Ikmal for the order!

6 comments:

Mas said...

fa ~ sodap eh new product ko neh,meleleh air liuq den tgk,nk order jauh sgt hihi,weh tkar template yg cun ar,gmbr food yg yummylicious ;)just my 2 cents frenz.

Effa, said...

Mas, thanks for the idea! Aku takut nak tukar2 template pasal dah serik hilang semua gadget kat sebelah tuh..huhu..nantilah ku lihat2 semula..hehehe..

Mas said...

backup awal2,insyaAllah tak ilang nyer,ko search je free blog template,blambak fa, try la ;)

artis said...

wah akak..best kan buat mereka ni.. tp betol ckp cikgu..makan byk masa..tp bile tgk mereka ni comel je..hilang penat..

Effa, said...

yelah Ecah, letih tau..pas rehat, sambung..pas sambung rehat..kui..kui...kalu org order seribu tak sanggup aku buat..pawah2 ler kat kengkawan..hehehe

cik ecah said...

ahaks..samo la den..buat 100 pon da satu hari.. kalo seribu mau cuti seminggu..naik keje boss da soh dok lain nnt..hahhaha