Tuesday, March 16, 2010

Red Velvet Cake for Dian's besday..

Aku buntu bila kengkawan tanya kek apa yang sedap? Choc moist cake dah selalu sangat..dah leh hafal kek sapa yang buat..huhu. Kali ini semangat berkobar2 nak try red velvet cake yang malatoppps tuh..hehe. So, kubuatkan red velvet ni untuk besday si Dian Raihana, our officemate. Ekceli besday dia 11 Mac aritu. Tapi kena bertugas luar pula di hari bahagianya. Anyway, thanks kat Ita n the gang lagi sekali yang order kek ni untuk Dian. Hepi b'day dear!

1 comments:

Bitter Sweet said...

tu red velvet ke? apsal mcm kek coklat je kalernya